Thuis

Changzhou Huanyu tent & house manufacturing co., ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Changzhou Huanyu tent & house manufacturing co., ltd

 

De tent & het huis die van Changzhouhuanyu Co., Ltd vervaardigen die (naar Universele Tent wordt doorverwezen) zijn een Chinese van de markttenttent en bundel fabrikant gespecialiseerd in aluminiumtent en stadium die ontwerpend het verkopen produceren. Onze die tent en bundelproducten worden gemaakt van hoogte - de legering van het kwaliteitsaluminium, op de technologie van Duitsland wordt gebaseerd. Het is gemakkelijk en duurzaam die als een tent te installeren als een huis, wijd als openlucht tijdelijke en semi-permanente de bouwoplossing wordt gebruikt, zoals van het Huwelijks、 Sporten、 van de Partij、 Tentoonstelling、 de Gebeurtenissen、 Festival、 het Openen het de Workshop、 Ziekenhuis enz. van het Ceremonie、 Pakhuis、. Wij hebben fabrieken in zowel changzhou als wuxi, allen dicht bij Shanghai, en dekking een gebied van 3000 m2.  Welkom om onze fabriek te bezoeken en samenwerking te bespreken.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Universele Tent

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 500-1000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

De tent & het huis die van Changzhouhuanyu Co., Ltd vervaardigen die (naar Universele Tent wordt doorverwezen) zijn een ervaren tentleverancier met creatieve en gevoelige oplossing op tentgebied. Wij concentreren ons op globale pvc-tentenmarkt en vereisten en leveren bevredigende en aangepaste oplossing aan onze klanten.

bedrijfsdiensten

Onze dienst

 

1. Antwoord uw onderzoek in 24 werkuren.

2. Het ervaren personeel beantwoordt al uw vragen in het vloeiende Engels.

3. Het aangepaste ontwerp is beschikbaar.

4. De exclusieve en unieke oplossing kan aan onze klant door onze goedgetrainde en ingenieurs en deskundigen worden verstrekt

5. Professionele fabriek: Wij zijn fabrikant, die zich in het veroorzaken van allerlei tenten vele jaren specialiseren, concurrerend met goede kwaliteit.

6. Als eerlijke verkoper, gebruiken wij altijd superieure materiële, geavanceerde machines, deskundige technici om onze producten te verzekeren die in hoogte moeten worden gebeëindigd - kwaliteit en stabiele eigenschap

7. OEM over tent/markttent/luifel en retated facultatieve toebehoren.

8. De professionele verpakking en van het tentenvervoer diensten.

Bedrijfteam

Onze organisatiegrafiek is zoals volgend:

 

Aangepaste Producten:

De tent & het huis die van Changzhouhuanyu Co., Ltd vervaardigen die (naar Universele Tent wordt doorverwezen) kunnen allerlei grootte en verschillende aangepaste tent/markttent/luifel en daarmee verband houdende facultatieve toebehoren en de diensten van hoogte voorzien - kwaliteit.

 

De technische Dienst

De tent & het huis die van Changzhouhuanyu Co., het technische team van Ltd vervaardigen zijn veel ervoeren in ontwerp, installerend begeleiding en anderen douanevereiste.

 

Steun op verkoop

Wij hebben professionele salers en klantenservicekerel voor uw vraag en vereiste.

 

CONTACT

Adres: De fabriek van de Wuxistad & Changzhou-Stadsfabriek, Jiangsu-Provincie, China

Factory Adres:De fabriek van het Hongmingsindustrieterrein & Wujin-Districtsfabriek, Jiangsu-Provincie, China